Bless this mess or do it yourself!

Struktur...
Ett ord jag gärna smakar på men har svårt att tillaga.. Men jag jobbar på det!
Jag tycker det är skönt att ha ordning och reda, men kräver tydlighet för att klara av det.
Vi provar oss fram, Henke och jag, för att se vad som funkar och inte funkar. Vi har börjat göra schema för varje vecka där vi planerar in vad som behöver göras och vad vi vill göra. Lika viktigt!
Det funkar rätt bra men som sagt så provar vi oss fram fortfarande och det finns utrymme till förbättring :) 

I framtiden ser jag mig gärna ha välordnade garderober och skåp överallt. Men alla har väl minst ett kaos-ställe? ;) Erkänn.... En sådan där låda man lägger sådant man inte vet vart man ska lägga för att det inte har en given plats ni vet?
Jag har det... En kaoslåda alltså.. Men jag har öven ett kaos-skåp och, en kaos-garderob + byrå! Men, det kommer det bli ändring på. Jag är ingen pedant men tycker om att ha ordning omkring mig, det skänker mig lugn och gör att jag kan tänka klarare och fokusera lättare, vilket jag ofta kan ha svårt med.

Sitter i skrivande stund och känner mig lite småsugen på att ta tag i garderoben eller kaos-skåpet i köket.. Men ännu är inte känslan total så jag är inte säker på att det kommer ske, just idag. En skön dusch och ansiktsmask lockar liiite mer... Det är ju viktigt att ta hand om sitt kaos-jag också ;)

/Lina